Машината за полнење и запечатување крем воведува

3

Кожата чистење е производ за долгорочна нега на кожата кој ги чисти сите нешта на лицето.Нечистотиите на лицето се себум, фрагменти од роговиден слој и нивните оксидативни производи за распаѓање кои се прилепуваат на површината на кожата.Средството за чистење лице е течен производ составен од маслена фаза, водена фаза, сурфактант, навлажнувач, хранливи материи и други состојки.Средството за чистење на лицето е еден вид производи за чистење на кожата.Може да биде емулзија масло во вода или вода во масло.Има силна способност за чистење и може да се користи дури и за отстранување на тешка шминка.

Машина за полнење и запечатување крем  е опрема за пакување специјално развиена за материјали за чистење на лице.Нејзиниот работен тек вклучува складиште на цевки (контејнер со црево) → автоматско полнење на цевката → идентификација и позиционирање → внатрешно чистење на цревото (опција) → полнење → топло топење на опашката → притискање и запечатување, пишување код → позиционирање на цревото → сечење → испуштање на готов производ .
 
1 Главниот мотор прифаќа регулација на брзината на конверзија на фреквенцијата.Швајцарскиот генератор на топол воздух обезбедува стабилен извор на топлина за спојување на опашката на цревото.
2 Прстенест грејачи го загреваат внатрешниот ѕид на опашката на цревото, а надворешната обвивка со вода за ладење го лади надворешниот ѕид за опашката рамномерно да се загрее.
3 Сфатете го цврстото запечатување на внатрешниот ѕид, јасните и убави линии однадвор.Позиционирање на кодот за боја,

технички параметар:
Производствен капацитет: 60~80 парчиња/мин
Волумен на полнење: 2-250 ml
Дијаметар на цревото: 10-55㎜
Должина на цревото: 50-220 ㎜
Точност на полнење: ≤±0,5%
Метод на загревање на запечатување на опашката: внатрешно греење
Моќност на главниот мотор: 1,5KW
Топлинска моќност: 3KW
Работен притисок: 0,6 MPa
Димензии: 2270×960×2100 (мм)
Тежина: 1250 кг

 

Smart Zhitong има долгогодишно искуство во развој, дизајн рака Машина за полнење и запечатување на цевки за крем  
Ако имате загриженост, ве молиме контактирајте
@Карлос
Wechat WhatsApp +86 158 00 211 936

За повеќе тип на машина за полнење цевки.ве молиме посетете ја веб-страницатаhttps://www.cosmeticagitator.com/tubes-filling-machine/


Време на објавување: 30-11-2022 година