Малку познати факти за машината за полнење маст

Различни заштитни средства на машината за полнење маст нема да се демонтираат или забрануваат по желба, за да не се оштетат машината и персоналот.

Машина за полнење мастНе менувајте ги фабрички поставените параметри освен ако е потребно, за да избегнете нестабилност или дефект на машината.Кога параметрите мора да се променат, направете евиденција на оригиналните параметри за да ги вратите поставките.

КогаМашина за полнење мастработи, не посегнувајте по желба во работниот дел на машината, за да избегнете лична повреда предизвикана од случаен контакт.

За време на процесот на дебагирање на машината за полнење и запечатување маст, треба да ја управуваат професионалци кои се запознаени со состојбата на движење на машината.

Машина за полнење и запечатување маст Не запирајте ја машината, отсечете ги напојувањето, изворот на воздух и вода кога ги расклопувате и склопувате деловите на машината;ракувајте и ракувајте со деловите за расклопување и склопување внимателно за да избегнете оштетување на машинските делови.

машина за полнење и запечатување мастПо расклопување и склопување на деловите на машината, потребно е да се заобиколи пробното возење.Откако ќе се потврди дека тестот за џогирање е точен, машината може да се вклучи за да се спречат несреќи.

Машината за полнење и запечатување маст треба да биде нежна кога го допирате екранот на допир со рацете.Не употребувајте прекумерна сила и не користете тврди предмети наместо прсти за да кликате за да избегнете оштетување на екранот на допир.
машина за полнење цевки за мастАко прозорецот за набљудување од плексиглас и деловите од плексиглас не смеат да се бришат со органски растворувачи или тврди предмети, за да не се оштети проѕирноста.

Ознаката за проверка и леќата на инспекцискиот сензор на машината за полнење на цевката за маст треба да се избришат со чиста мека крпа за да се избегне оштетување.
Машината за полнење на цевката за маст ја запомнува лозинката на операторот дадена од фабриката за време на операцијата

Smart zhitong е сеопфатен имашина за полнење цевки за маст
и опрема претпријатие интегрирање дизајн, производство, продажба, инсталација и сервис.Таа е посветена да ви обезбеди искрени и совршени пред-продажни и постпродажни услуги, од корист на полето на козметичката опрема

Машина за полнење и запечатување цевки за паста за заби

@Карлос

Wechat &WhatsApp +86 158 00 211 936

Веб-страница:https://www.cosmeticagitator.com/tubes-filling-machine/


Време на објавување: 16-ти септември 2023 година